22-01-2021

Så er vi i gang på bloggen

Blogindlæg 2:

Julehjælp 2021, hvor er det overhovedet noget der er vigtigt.

Ja jeg ved godt det er et tosset og intetsigende spørgsmål, for realiteterne siger noget andet!

Indrømmet jeg bliver så edder-rasende, når jeg hører om børn og børnefamilier der bliver svigtet af det danske samfund op til jul. Og man tror det er løgn, men nu sidder jeg igen og ser aftenshowet eller Go aften live, og erfarer i endnu et år, om alle de stakke familier der må søge om julehjælp, for at kunne give sit/sine børn en bare fin juleaften (uden at være prangende).

Den ene var en stakkels mor, der måtte søge om julehjælp for bare at kunne give sine børn en lille julegave og en and en mor, der havde valgt at blive studerende (og dermed dygtiggøre sig og dermed ikke have penge til at give sin lille søn den jul han fortjener)

Og som den Hippi-økonom jeg er, så er det mig 1000% ubegribeligt, at det ikke er et problem der bør kunne løses. Hvis de 3 største detailhandelskæder (dagligvarer) gik sammen og leverede al det mad, drikkelse & tilbehør der skulle til, så er jeg sikker på at det ville være et lille greb i et ellers godt overskud for at dække dette. Og hvis legetøjsbutikker leverede det legetøj der skulle til, så ville det problem være ude af verden. Og hvis tøjvarehandlen leverede bare lidt af det tøj de sælger på Black Friday/Black Week, til alle de store børn/unge mennesker i de stakkels familier, så de også fik en gave de ville blive glade for, så ville det være Problem solved.

For ikke at tale om den image detailhandelen i Danmark ville få.

Men det er med sikkerhed, nok bare mig der ikke har fattet ”en bønne af det hele”.

De bedste december hilz’ner.

Lars Ulrik (Not the drummer)